Asiakastarinoita

Pappa, 85

Hoivapalvelu käy hänen luonaan kerran viikossa. Yleensä kohtaaminen kestää 2 tuntia. Tähän mahtuu kodinhoidollisia töitä laidasta laitaan aina tarpeen mukaan, tämä voi esimerkiksi olla pyykkihuoltoa ja siivousta. Tarvittaessa hoidamme kaikkia juoksevia asioita ja tarjoamme asioimisapua.

Hinta-arvio noin 400 €/kk

Erityisen tuen tarpeen lapsi, 14

Hoivapalvelusta tutut hoitajat ovat hänen perusarjessaan tukena. Tapaamme viikoittain sovitusti. Yleensä noin 2 tuntia kerrallaan, mutta joustavasti voidaan olla pidempäänkin. Tapaamiset ovat pääsääntöisesti muualla kuin kotona; esimerkiksi meidän hoivapalvelun tiloissa, harrastuksissa tai apuna terapioissa. Mikä kulloinkin on tarpeen ja mielekästä. 

Maksajana hyvinvointialue.

Rouva, 90

Tapaamme kaksi kertaa päivässä aamuin illoin. Kohtaamiset kestävät aina tunnista kahteen. Käynneillä huolehditaan kaikki perustarpeet, kuten hygienia, lääkkeet, ruokailut ja tietenkin arjen turvallisuus. Hoivapalvelu huolehtii lääkehoidosta sekä kauppaostoksista. Tarvittaessa hoidetaan laskut ja kaikki muu sellainen. Näistä lähetetään kuvat tyttärelle. Hoitoringissä ovat mukana hyvinvointialueen kotihoito sekä omaiset.

Hinta-arvio noin 2500 €/kk

Rouva, 89

Rouvan kanssa on sovittu soittopalvelusta päivittäin, ja asiointiavusta kerran viikossa yhden tunnin verran. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Hoivapalvelun hoitaja soittaa joka aamu yhdeksän aikaan ja varmistaa, että päivä on alkanut hyvin. Tarvittaessa voidaan sopia varmistuskäynti päivän kuluessa.

Kerran viikossa, yleensä perjantaisin aamupäivästä, tunnin käynti paikan päällä. Käynnillä hoidetaan kauppa- ja muut juoksevat asiat. Tietenkin tarpeen mukaan kaikki muunlainen apu. Hänellä ei ole muita palveluita käytössä.

Hinta-arvio noin 250 €/kk

Rouva, 80

Hänen kanssaan kohtaamme maanantaista lauantaihin aina tunnin kerrallaan. 

Maanantaisin: pesuapu ja samalla hiusten rullaus, kynsien leikkaus ja lakkaus. Pyykinpesu ja lakanoiden vaihto tarpeen mukaan. Kukat kastellaan samalla.

Tiistaisin: tehdään yhdessä kauppalista ja käydään joko yhdessä, tai hoitaja käy yksin kaupassa. Maksu hoituu yrityksen kortilla.

Keskiviikkoisin: arjen aktivointia yhdessä, tämä voi olla ulkoilua, pelailua, tuolijumppaa; aina tilanteen mukaan.

Torstaisin: katsotaan yhdessä seuraavan viikon ruoat ja tehdään ruokatilaus.

Perjantaisin: ruokapalvelu toimittaa viikonlopun ruoat. Hänelle on tärkeää, että ruoat katsotaan yhdessä ja merkitään, mitä hän minäkin päivänä syö. 

Lauantaisin: ruuan lämmitys ja yhdessä seurustelu. Samalla varmistetaan, että kaikki sunnuntaita varten hyvin.

Sunnuntaisin: omaiset käyvät vierailulla.

Joka käynnillä varmistetaan, että asiakas on ottanut lääkkeensä ja päivä alkanut mukavasti. Seurataan, että ruoka tulee syödyksi. Posti haetaan yhdessä.

Hoitoringissä mukana myös hyvinvointialueen kotihoito, joka käy päivittäin iltapäivisin.

Rouva, 83

Hänen luonaan Hoivapalvelu käy kolmesti viikossa. Maanantaisin 1 h, keskiviikkoisin 1,5 h ja perjantaisin 1 h. 

Maanantaisin tehdään yhdessä kauppalista ja hoitaja käy kaupassa, ostokset maksetaan yrityksen kortilla. Kodinhoidollisia töitä ja ruoan valmistusta yhdessä, mietitään yhdessä seuraavan päivän syömisiä. Tarvittaessa juoksevien asioiden hoitamista.

Keskiviikkoisin pesuapu. Yhdessä tehdään kodinhoidollisia hommia esim. pyykkihuoltoa, roskien viemistä ja koti laitetaan siistiksi. Valmistetaan ruokaa yhdessä ja suunnitellaan seuraavan päivän syömiset.

Perjantaisin tapahtuu lääkkeiden jako viikoksi dosettiin ja varmistetaan, pitääkö lääkkeitä hakea lisää seuraavana kauppapäivänä. Kodinhoidollisia töitä ja tarvittaessa kauppareissu. Suunnitellaan yhdessä viikonlopun syömiset ja huolehditaan, että viikonloppu sujuu mukavasti.

Hoitoringissä mukana omaiset.

Hinta-arvio noin 620 €/kk