Johanna

  • Ylioppilas 2008
  • Sairaanhoitaja-Terveydenhoitaja AMK 2012
  • Terveydenhoitaja YAMK 2018
  • Työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus 2019
  • Monialainen johtaminen uudistuvassa sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmässä 2023

Aloitin sairaanhoitajaopinnot Forssassa v.2018 ja aloitin opiskelujen ohessa samana vuonna työt ikäihmisten parissa kotihoidossa Forssassa. Kesällä 2019 sijaistin Loimaan kotihoidossa ja siitä lähtien olin siellä lähihoitajan sijaisena ja myöhemmin sain sairaanhoitajan paikan. Ylemmässä ammattikorkeakoulussa opiskelin vapaavalintaisia opintoja työterveyshuollosta ja sain toukokuussa 2018 työterveyshoitajan paikan Loimaalta. Reilu kolme vuotta tein niitä töitä, kunnes totesin, että haluan johtaa ihmisiä ja toimintaa sekä päästä vaikuttamaan asioihin enemmän. Vuonna 2021 sain hoivakodin johtajan paikan Huittista. Siellä olin taas ikäihmisten parissa. Loppuvuodesta 2022 sain mahdollisuuden tehdä johtajan töitä paikallisessa hoivapalveluyrityksessä ja tartuin siihen. Tällä hetkellä fiilis on kuin olisi kotona💛

Vapaa-aikana harrastan monenlaista liikuntaa, olen Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin hallituksessa, lenkkeilen koiran kanssa sekä vietän aikaa perheeni kanssa. Minulla on 2013 ja 2015 -syntyneet lapset. 

Minua kuvastaa aktiivisuus, positiivisuus ja sosiaalisuus. Minua inspiroi ihmisten kanssa tekeminen, itseni kehittäminen ja haastaminen.