Yritys perustettu Säkylässä 2005 nimellä Pyhäjärviseudun Hoivapalvelu Oy

Kahden naisen perustama yritys

Tuulia

  • Yo-lähihoitaja 2006
  • Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 2018
  • Ergonomiakortti -kouluttaja 2019
  • Seniori -PT 2022

Työskennellyt hoiva-alalla ikäihmisten parissa jo vuodesta 2003 lähtien kun lähihoitajaopinnot aloitin

Itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen kiinnostaa

Vapaa-aikana tykkään harrastaa crossfittiä sekä uintia

Perheeseen kuuluu mies Mikko, joka on arjessa suurin tuki ja turva, lapset 2×2009 ja 2011 syntyneitä tyttöjä

Arvostan rehellisyyttä ja yhdessä tekemistä, ja ne ovat myös tärkeitä arvoja, mitkä ohjaa yrittäjänä toimimista

Elina

Valmistuin kodinhoitajaksi v.1981.Avioiduin 1983.Sain valmistuttuani viran Loimaan kunnassa,josta irtisanouduin joulukuussa1987.Jäin kotiin maatilan töihin ja hoitamaan 1985 syntynyttä poikaani ja 1987 syntynyttä tytärtäni.Toimin aktiivisesti esim.maatalousnaisten ja 4H-ja seurakunnan toiminnassa ja Loimaan naislaulajissa.v.2000 syntyi vielä nuorin tyttäreni.

Vierähti aikaa maatilan töissä reilu 20 vuotta,tuli avioero,palasin kodinhoitajan töihin,tein keikkaa vanhusten palvelutaloissa ja lasten päiväkodeissa.Päädyin Tuulensuun Palvelukeskukseen töihin,sain vakituisen työn ja aloin opiskelemaan oppisopimuksella lähihoitajaksi.Valmistuin 2008.

Tällöin olimme Tuulian kanssa jo aikeissa perustaa oma hoiva-alan yritys,kävimme Loimaan yritysneuvojan juttusilla.Asia siirtyi Tuulian keskittyessä perheen perustamiseen.

Tutustuin Pyhäjärviseudun hoivapalveluOy:n toiseen omistajaan.Valmistuttuani vaihdoin töihin Säkylään,toimme yritystä jo silloin Loimaalle päin.v.2009 marraskuussa ostin puolet yrityksestä.Loimaalla oli jonkun verran jo silloin asiakkaita.

Tuulia teki satunnaista keikkaa yritykselle oman työnsä ohella.

2013 toinen yrittäjistä muutti paikkakunnalta ja halusi myydä oman puolikkaansa yrityksestä.Tein rohkean päätöksen ja ostin toisenkin puolikkaan itselleni.

Sain muutaman tunti-työntekijän,että pääsin pitämään vapaapäiviä.Yrityksen nimi vaihtui Loimaan Seudun Hoivapalveluksi ja

Tuulia rohkaistui ja tuli yritykseen ensin tekemään keikkaa,lopulta irtisanoutui silloisesta  työstään ja 2015 tuli rinnalleni yrittäjäksi!

Siitä yritys on kehittynyt,kiitos kuuluu Tuulian nuoruudelle ja innokkuudelle.Poikani Torsti on toiminut atk-tukihenkilönä,tehnyt mainoksia ja esitteitä ja ollut hallituksen varajäsenenä.Olemme olleet ns.pieni perheyritys.

Tällä hetkellä elämässäni on puolisoni,jonka kanssa avioiduin 2008,rakkaat lapseni ja lastenlapseni,Viisi ihanaa tyttöä,heidän kanssaan vietän aikaa aina kun mahdollista.

Harrastan vesijuoksua,ulkoilua ja lasten lasten kanssa touhuamista. Olen saanut tehdä työtä,jonka koen kutsumustyökseni,saan olla helpottamassa ihmisten elämää ja työ on palkitsevaa ja henkilökohtaista.